Footner Exfoliating Socks 1

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • Zachte babyvoeten in één enkele toepassing
  • Moeiteloos eelt en harde huid verwijderen
  • Onmiddellijke oplossing voor brandende en hete voeten

Footner Exfoliërende Sokken bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor het verwijderen van harde, droge en gebarsten huid op de voeten!Een revolutionair product dat na één enkele toepassing van 60 minuten voor babyzachte voeten zorgt.De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van de huid om de ophoping van de dode huidcellen op de voeten af te voeren. Na slechts één toepassing zullen uw voeten deze dode huid afvoeren. Uw voeten zullen nog nooit zo zacht en glad geweest zijn.Het gebruik van dit product zorgt voor een peeling van de geharde huid op de voeten. Footner Exfoliërende Sokken ondersteunen de natuurlijke vervelling van de huid om de dode huidcellen van de voeten af te voeren. Binnen 7 tot 10 dagen (ongeveeer) krijgt u weer zachte, nieuwe, babyzachte voeten.Uw voeten in lauw water weken voor het aanbrengen van de sokken zal het proces versnellen. Hoewel dit niet noodzakelijk is, verkort het de hoeveelheid tijd die nodig is om de oude huid te exfoliëren. Sommige voeten kunnen meer exfoliëren dan andere. Dit hangt af van de dikte van de harde huidopbouw. Hoewel de schilferige huid droog lijkt, dient u tijdens het exfoliatieproces geen vochtinbrengende crème te gebruiken, omdat dit het effect van het product kan verminderen.

Het wordt aanbevolen om ten minste 3 weken tussen de behandelingen te laten om ongewenste peeling, zoals aan de bovenkant van uw voeten, te voorkomen. Gebruik het product niet als u overgevoelig bent voor een of meer van de ingrediënten in de Footner Exfoliërende Sokken. Bij aanhoudende irritatie moet medisch advies gezocht worden. Raadpleeg een arts als u diabeet bent of last heeft van een slechte bloedsomloop en u dit product wilt gebruiken.

Gebruik
1. Knip met een schaar de plastic sok op de aangegeven lijn open.
2. Schuif de plastic Footner Exfoliërende Sokken over uw voeten en sluit deze met de kleefband.
3. Houd de sokken aan gedurende 60 minuten.
4. Spoel uw voeten af. Het wordt aanbevolen om Footner Exfoliërende Sokken om de 2-3 maanden te gebruiken om babyzachte voeten te behouden. In sommige gevallen van een harde huid, kan Footner de gewenste hoeveelheid huid niet met één enkele toepassing verwijderen.
Gegevens
CNK3905452
FabrikantenAmophar
MerkenFootner
Breedte75 mm
Lengte175 mm
Diepte35 mm