Puressentiel Intieme Hygiene Wasgel Bio 250ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hypoallergeen*

  • Zeepvrij
  • Zonder parabenen
  • Zonder synthetisch parfum
  • Zonder kleurstoffen.
  • Getest onder gynaecologische controle. De BIO-gecertificeerde Puressentiel zachte Douchegel reinigt zacht en respecteert de gevoeligheid en het evenwicht van de intieme zone, dankzij zijn zeepvrije en ultrazachte emulsie met fysiologisch pH. Hij werd speciaal ontwikkeld voor de slijmvliezen en de gevoelige huid. Zijn formule combineert drie soorten biologisch bloemenwater (Damasroos, Roomse kamille en salvia officinalis) en biologische essentiële oliën (theeboom, lavendel) en aloë vera, die verzachtende, verfrissende en hydraterende eigenschappen hebben. Hij beschermt dagelijks de onaangenaamheden van de intieme zone. Zijn uitstekende tolerantie werd getest onder gynaecologische controle**.

**Fysiologisch pH - dagelijks gebruik.***

Ontwikkeld om de risico's op allergie te beperken.** Gebruikstest

Gebruik
  • Dagelijks gebruiken zoals een vloeibare zeep voor extern gebruik voor intieme verzorging. Laten schuimen en dan zorgvuldig afspoelen met water na het aanbrengen.
  • Kan ook gebruikt worden voor verzorging van het volledige lichaam.
Samenstelling

3 soorten biologisch bloemenwater: Damasroos, Roomse kamille en salvia officinalis.

2 biologische essentiële oliën: Theeboom, Echte Lavendel

Aloe vera Bio

99,6 % van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.21,9 % van alle ingrediënten is afkomstig uit de Biologische landbouw.

Gegevens
CNK2934974
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte55 mm
Lengte190 mm
Diepte55 mm