Mucogyne Ovule 10

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Intieme droogte? MUCOGYNE vaginale ovules zijn geformuleerd om het vaginale slijmvlies bij alle vrouwen te herstellen, ongeacht hun leeftijd. MUCOGYNE Ovules hyaluronzuur helpt de flexibiliteit, smering en natuurlijke hydratatie van het vulvovaginale slijmvlies te behouden en compenseert de tekortkomingen van natuurlijke secreties. MUCOGYNE vaginale ovules zijn speciaal ontwikkeld om de fysiologische pH van het intieme gebied te respecteren.

Gebruik

Haal de ovule uit de verpakking door aan de twee lipjes te trekken. Breng de ovule diep in de vagina, bij voorkeur in liggende positie. De eenvoudigste manier om dit te doen is om op je rug te liggen, met gebogen knieën en uit elkaar.

Gebruik als een vochtinbrengende crème in geval van vulvovaginale droogheid:1 ovule 2 keer per week gedurende 5 weken, bij voorkeur 's avonds voor het slapengaan, of volgens medisch advies.

Gebruik als genezingshulpmiddel :1 ovule per dag gedurende 10 dagen, indien nodig te vernieuwen.

Samenstelling

HYALURONIC ACID, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, STEARYL HEPTANOATE, STEARYL CAPRYLATE, GALACTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHERYL ACETATE.

Focus op ingrediënten: Hyaluronzuur is een sleutelmolecuul van de extra cellulaire matrix, aanwezig in de huid (dermis, epidermis) maar ook in vele andere weefsels, waaronder het vaginale slijmvlies. Hyaluronzuur heeft vele toepassingen in de medische (genezing, hydratatie) en esthetische (vulling van de lederhuid) velden

Indicatie
  • Dyspareunie: pijn die sommige vrouwen ervaren tijdens geslachtsgemeenschap
  • Droogheid (door geneesmiddelen geïnduceerd, door hormonen geïnduceerd, fysiologisch)
  • Genezingsproblemen (chirurgie, postpartum, radiotherapie…)
Gegevens
CNK4112108
FabrikantenBiocodex Benelux, Laboratoires Iprad Sante
MerkenBiocodex