Covarmed Alcosol Spray Fl 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Hygiënische reiniging van oppervlakken, materialen en handen. Gebruiksklare vloeistof voor desinfectie van oppervlakken, uitrusting en instrumenten in de gezondheidszorg. Zeer geschikt voor ontsmetting van de handen in afwezigheid van water en zeep, in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, na bezoek aan openbare toiletten, na een ziekenbezoek, op reis,…

  • Breed spectrum antimicrobiële werking: activiteit op bacteriën, virussen, gisten en schimmels.
  • Contacttijd 30 seconden.
Gebruik

Op de huid: breng een kleine hoeveelheid (3 ml) aan op de droge handen en wrijf die gedurende 30 seconden.

Voor oppervlakken en instrumenten: het product aanbrengen en enkele ogenblikken laten inwerken, droogvegen met een proper doek of papier. Gebruik een aan de te behandelen oppervlakte aangepaste hoeveelheid alcohol (4 a 5 ml voor de behandeling van 500 cm²). Onmiddellijke werking.

Samenstelling

Alcohol gedenatureerd 70%, water.

Indicatie

Gebruiksklare vloeistof voor desinfectie van oppervlakken, uitrusting, instrumenten en handen in de gezondheidszorg.

Gegevens
CNK4380283
FabrikantenCovarmed
MerkenCovarmed