Anoxident Balance Tandpasta 75ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • Beschermt tanden en tandvlees tegen overmatig speekselglucose.
  • Helpt de gezonde pH-balans van uw mond te herstellence
  • Biedt belangrijke antioxidanten.
  • Versterkt de tanden

Aanbevolen voor dagelijks gebruik

Gebruik

Gebruiksaanwijzingen:

Poets uw tanden minstens 2 minuten na elke maaltijd en voordat u 's nachts gaat slapen. Spoel met Oxident balance Oral Rinse en spuug het uit. Spoel niet met water voor een optimaal effect. Gebruik, onder toezicht, het formaat van een erwt voor kinderen die ouder zijn dan 7.

Indicatie

Indicaties:

Speciaal aanbevolen voor het beheersen van parodontale problemen die voortkomen uit diabetes-gerelateerde overmatige speekselglucose. AnOxident balance tandpasta is een klasse 1 medisch hulpmiddel (CE)

Niet geschikt voor kinderen die 6 jaar of jonger zijn. Niet inslikken. Bevat sporen van melkeiwitten. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Sluit de dop na gebruik.

Gegevens
CNK3768900
MerkenAnOxident