Over ons

Wie zijn wij?

Bij Apotheek Jenné staan we al 3 generaties elke dag met de glimlach klaar om onze patiënten bij te staan met persoonlijk advies. Je bent altijd welkom in onze apotheek, waar we jou helpen met al je vragen rond medicatie en gezondheid. Dankzij onze handige webshop weet je steeds wanneer jouw producten beschikbaar zijn in de apotheek. Je kan er ook terecht voor allerhande gezondheidsartikels! 

Bij ons kan je rekenen op een vlotte service. We begeleiden onze patiënten ook met een medicatieschema en medicatienazicht. Binnenkort zal je ook bij ons terecht kunnen voor jouw griepprik en Covid vaccinatie.

Online bestellen en levering

Je kan bij ons producten op de webshop bestellen en afhalen in de apotheek of aan onze automaat. Je kan ook producten op voorschrift bij ons bestellen, al dien je die wel ter plekke te betalen. Het is mogelijk om je voorschrift op voorhand via onze site door te sturen, maar het volstaat om je voorschrift mee te nemen wanneer je jouw bestelling afhaalt.

Volg ons op de voet via Facebook, waar we laatste updates delen en je ook meer informatie terugvindt over onze workshops. Ook via die weg kan je ons snel een vraag stellen.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht