Sunsublim Integraal Bruinen Tripack Caps 3x30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Al meer dan 20 jaar is de expertformule ideaal voor mensen met een normale huid die zich willen voorbereiden op de zon om diep en mooi te bruinen.

Ze is rijk aan meloenextract met een hoge concentratie aan superoxide dismutase en aan bètacarotenen en alfacarotenen uit de alg Dunaliella Salina, om het bruinen te activeren.

Verder wordt de formule ook aangevuld met arganolie, selenium en vitamine E om de huid te voeden en te beschermen tegen vrije radicalen en het bruine kleurtje langer te laten houden.

  • Zorgt voor een stralende bruine kleur dankzij plantaardige carotenoïden
  • Voedt de huid met arganolie-extracten
  • Beschermt cellen tegen oxidatieve stress met vitamine E

Sunsublim beschermt niet tegen zonnebrand: een goede zonbescherming is essentieel.

Gebruik

1 capsule per dag bij de maaltijd innemen met een groot glas water. Minstens 15 dagen voor, tijdens en na de blootstelling innemen om de bruine kleur te verlengen.

Samenstelling

Ingrediënten:

Envelop: rundergelatine – Carthamus tinctorius L. saffloerzaadolie – Arganolie Argania spinosa ( L.) Skeels – Stabilisator: glycerol – Dunaliella satina (Dunal) Teodoresco zeewierextract in olijfolie Emulgator: lecithine van zonnebloem – Vitamine E (D- al-pha-tocoferol) – Verdikkingsmiddel: bijenwas – Kleurstof: rood ijzeroxide E172 – Cucumis melo L. -meloenextract – Selenium (natriumselenaat) – Natuurlijk vanillearoma.

Voedingssamenstelling Voor 1 capsule % NRV
Dunaliella salina zeewier extract inclusief:

beta-caroteen

alfa-caroteen

19,55 mg

4,8 mg

0,4 mg

100%

Vitamine E 12mg 100%
Selenium 50mcg 91%
Arganolie 150 mg
Saffloer olie 150 mg
meloen extract 2mg

NRV: Voedingsreferentiewaarde

Indicatie

Voorbereiden van de huid voor de zon.

Contra indicatie

Niet geschikt voor opgroeiende kinderen en adolescenten, zwangere vrouwen of borstvoeding. Niet aanbevolen voor rokers. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Gegevens
CNK3533056
FabrikantenAmophar, Axone Pharma
MerkenNutreov
Breedte104 mm
Lengte136 mm
Diepte99 mm