Lrp Toleriane Make Up Crayon Wenkbrauw Licht

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lange Omschrijving

PUBLIEK / PATIENT, APOTHEKER, DOKTER, RUSTHUIS, ZIEKENHUIS, VERPLEEGKUNDIGE, KINESIST

Een wenkbrauwpotlood om je look te definiëren, te structureren en te shapen. 100% hypoallergene make-up die je zult durven te dragen

Gebruik

Dankzij de smeuïge textuur die niet afbrokkelt wordt de mascara gemakkelijk aangebracht en zacht door de huid en de wenkbrauwen opgenomen, zonder vlekken te maken. AANBRENGTIPS van Carine LARCHET, make-up artist die in het Thermaal centrum van La Roche-Posay workshops "corrigerende make-up" geeft.1. Scherp het potlood en verwarm de punt in je handen.2. Werk van het begin over de boog naar het einde van de wenkbrauw toe en imiteer daarbij de haargroeirichting om volume te geven. Het begin van de wenkbrauw wat dikker aanzetten.3. Borstel de wenkbrauw voor een natuurlijk resultaat.

Indicatie

Voor schaarse wenkbrauwen, met gaten of gebrek aan structuur. Geschikt voor vrouwen onder oncologische behandeling. Gevoelige ogen en lensdraagsters. Een wenkbrauwpotlood om je look te definiëren, te structureren en te shapen.- Ultra-zacht potlood: een fijne punt met ultra-zachte textuur. De wenkbrauwen worden hiermee makkelijk gedefinieerd en gekleurd voor een natuurlijke look.- Ultra-zacht borsteltje: speciaal ontworpen voor de meest gevoelige huid. Om lege plekjes nauwkeurig in te vullen en in alle zachtheid een perfecte, zuivere wenkbrauwlijn te creëren.Waterproof formule die de hele dag houdt.

Gegevens
CNK3717782
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay