Aderma Cutalgan Spray 100ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze spray kalmeert de huid bij verhitting, steken of jeuk. Met zijn 12 ingrediënten, waaronder Rhealba® Haverkiemextract en Peruaanse slingerplant, en met 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wordt dit de verzachtende en ultrakalmerende reflex van de huid. Het product werkt onmiddellijk en gedurende zes uur¹ om verlichting te geven aan een trekkerige of oncomfortabele huid. Onaangename of zelfs pijnlijke huidsensaties in het gezicht, op het lichaam, op de hoofdhuid en op de uitwendige intieme delen worden onmiddellijk en langdurig verlicht. CUTALGAN Ultrakalmerende verfrissende spray wordt in een paar verstuivingen aangebracht, zodra het nodig is, en tot zes keer per dag. Deze ultrakalmerende spray met gepatenteerde* textuur met 'pleisterleffect' is geschikt voor alle huidtypes, van baby's tot volwassenen, en werd onder dermatologisch, pediatrisch en gynaecologisch toezicht getest op de fragiele huid, inclusief de droge huid met neiging tot atopie en/of afschilfering. Vegan Info: zonder dierlijke ingrediënten. ¹ Klinisch onderzoek uitgevoerd bij 60 proefpersonen.* Patent aangevraagd

Gebruik

Gebruik tot 6 keer per dag. Voor de beste verstuifbaarheid, schudden en verstuiven op 20 cm van de huid. Uitsmeren indien nodig. Niet in de richting van de ogen verstuiven. Voor het aanbrengen op het gezicht, in de hand verstuiven en aanbrengen.

Samenstelling

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. UNCARIA TOMENTOSA EXTRACT. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACIDCAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. PROPYLENE GLYCOL. SCLEROTIUM GUM. SODIUM HYDROXIDE

Gegevens
CNK3786985
FabrikantenPierre Fabre
MerkenA-Derma
Breedte44 mm
Lengte147 mm
Diepte44 mm