Visuxl Gel Oog Fl 10ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VisuXL® Gel is de eerste anti-oxidante oogdruppel met cross-linked carboxymethylcellulose (CMC), co-enzym Q10 en Vitamine-E voor de intensieve behandeling van droge ogen.

Bij indruppeling in het oog, transformeert de oogdruppel van druppel naar gel, waardoor een beschermend 'kussen' effectieve verlichting van symptomen en comfort biedt. VisuXL® Gel maakt gebruik van een unieke thermo-geleertechnologie waardoor de gebruiker het comfort van een gel ervaart, met het gemak van een oogdruppel.

Dag & Nacht

Crosslinked carboxy-methylcellulose (CMC) verbetert de werking en zorgt ervoor dat VisuXL® Gel langer op het oogoppervlak blijft: 12 uur effect met 2 druppels per dag, geschikt voor zowel dag- als nachtgebruik.

Langdurig effect

Co-enzym Q10 (CoQ10) heeft een beschermend effect op het oogoppervlak. CoQ10 is een belangrijke natuurlijke antioxidant die schade aan het hoornvlies voorkomt en helpt bij het herstel van beschadigde cellen.

Indicatie

VisuXL® Gel is vooral aangewezen voor intensere droge ogen behandeling en is gebaseerd op een nieuwe combinatie van ingrediënten:

  • Cross-linked CMC vormt een beschermend kussen op het oogoppervlak en biedt zeer effectieve verlichting van symptomen van droge ogen en comfort.

  • CoQ10 beschermt het oog en bevordert de genezing van hoornvliesbeschadiging door droge ogen of oogchirurgie.

  • Poloxamer 407 is een thermo-geleermiddel, waardoor de oplossing kan worden toegediend als oogdruppel, die bij contact met het oogoppervlak verandert in een gel.
Gegevens
CNK4220737
FabrikantenSimovision
MerkenVISUfarma