Topicrem Hydra+ Zachte Overvette Zeeptablet 150g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ons Gentle Ultra-Rich Cleansing Bar reinigt de huid zonder haar uit te drogen, dankzij de zachte wasbasis van natuurlijke oorsprong op basis van olijf- en kopraolie. Verrijkt met glycerine en voedende en verzachtende kokosolie, beschermt het de tere huidbarrière van het gezicht. De geur met noten van jasmijn en roos en het romige schuim bieden bij elk gebruik een moment van zachtheid en ontspanning. Dermatologisch en oftalmologisch getest.

Gebruik

Dagelijks gebruik. Gelaat en lichaam. Vermijd contact met de ogen

Samenstelling

NATRIUMOLIVAAT NATRIUMCOCOAAT NATRIUMSTEARAAT AQUA (WATER) GLYCERINE COCOS NUCIFERA (KOKOS) OLIE PARFUM (GEUR) NATRIUMCHLORIDE TETRASODIUMGLUTAMAAT DIACETAAT

Details
CNK3891363
FabrikantenMAYOLY BENELUX
MerkenTopicrem