Puressentiel Afslanking Koffertje Anti-cellulitis

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Significante verbetering van de " geknepen " cellulitis. Significante verbetering van de " niet geknepen " cellulitis. Stimuleren van de bloedcirculatie. Gepatenteerde innovatie*, met de Zuignap Anti-Cellulitis Celluli VAC® kunt u thuis zelf de " knijpen-rollen " massage toepassen, een van de meest doeltreffende methoden om cellulitis te bestrijden. De Zuignap Celluli VAC® werkt in op de hardnekkige zones om vetophopingen ter hoogte van de dijen, buik, heupen, billen, " rijbroek ", kuiten en armen te helpen bestrijden.

De Koffer Afslanking Anti-Cellulitis bevat :

2 Droge oliën Afslanking + 1 Zuignap Celluli VAC®. De Zuignap Celluli VAC® kan niet afzonderlijk van de koffer worden verkocht.

In de koffer vindt u het volledige massageprotocol van de Zuignap Celluli VAC®, te gebruiken in synergie met de Droge olie Afslanking.

  • Indiening van het patent : BE 2013/0637 en Europees Geregistreerd Model: N° 002332049.
Gebruik

Droge olie Puressentiel Afslanking met 18 essentiële oliën: af te raden aan kinderen jonger dan 7 jaar en aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Uitwendig gebruik. Zuignap Puressentiel Celluli VAC® : af te raden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, aan personen met spataders of bloedsomloopproblemen, met huidletsels, circulatiestoornissen.

Buiten het bereik van kinderen houden Vraag bij twijfel raad aan uw arts.

Gegevens
CNK3089943
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte160 mm
Lengte195 mm
Diepte75 mm