Klorane Gezicht Munt Aquatic Masker Stick 25g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Masker in stickvorm met BIO Watermunt en Klei is een innovatief en leuk gelaatsverzorgingsproduct met een diep zuiverend effect. De formule met BIO-certificaat bestaat voor 100% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, die de gemengde tot vette huid onmiddellijk zuiveren en matteren. Ze bevat 2 complementaire bestanddelen: Watermunt, bekend om zijn ontgiftende en antioxiderende eigenschappen, en Witte klei die onzuiverheden absorbeert. Het gekleurde masker kan op het hele gelaat en/of op specifieke zones worden aangebracht, zoals de T-zone. Het masker laat zich afhankelijk van het gewenste effect na 5 à 20 minuten inwerktijd makkelijk afspoelen met lauw water. De huid is gezuiverd en glad, de teint ziet er stralend uit.

Gebruik

De stick op het hele gelaat aanbrengen.

Zo nodig extra aanbrengen op de T-zone.

Het product ten slotte egaal verspreiden met de vingers. 5 à 20 minuten laten inwerken naargelang het beoogde resultaat. Afspoelen met lauw water.

Samenstelling

WATER (AQUA). GLYCERIN. KAOLIN. SODIUM STEARATE. BUTYLENE GLYCOL. MENTHA AQUATICA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). IRON OXIDES (CI 77492). LINALOOL. PROPANEDIOL. SODIUM CITRATE. ULTRAMARINES (CI 77007). XANTHAN GUM

Indicatie

Gezichtsmasker in stickvorm voor de gemengde tot vette huid.

Details
CNK4252540
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane