Ducray Keracnyl Mat Creme 30ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dagelijkse verzorging voor de gemengde tot vette huid.

Het is een huid die te veel talg produceert en bovendien van een slechte kwaliteit. Een fenomeen dat met het blote oog zichtbaar is: het gezicht gloeit, de poriën verwijden zich en er kunnen mee-eters verschijnen. Dit teveel aan talg, dat hyperseborroe wordt genoemd, kan leiden tot acne. De gemengde huid daarentegen combineert de problemen van de vette huid op het voorhoofd, de neus en de kin (de T-zone) met die van de normale of droge huid op de wangen.Een goeie reiniging in combinatie met een aanvullende verzorging maakt het mogelijk om deze overmaat aan talg en het ontstaan van onzuiverheden te beperken.

MATTERENDE POEDERS: Ingrediënten met een onmiddellijk matterend effect.

MONOLAURINE: Een actief bestanddeel dat bekendstaat om zijn talgverlagende werking en dat een langdurige matterende werking heeft.

Tot 12 uur bewezen effectiviteit.

98% ervaart een fijne huidtextuur*
*Gebruikstest uitgevoerd bij 100 personen tussen 15 en 45 jaar met een gemengde tot zeer vette huid. % van de tevredenheid na 28 dagen gebruik.
Gebruik

Breng het product 's morgens en 's avonds aan op een droge, gereinigde huid. Ideaal als basis voor make-up. Ideaal voor het matteren van glimmende huid en T-zones (voorhoofd, neus, kin).

Vermijd contact met de ogen.

Samenstelling

WATER (AQUA), GLYCERIN, MAGNESIUM ALUMINIUM SILICATE, PENTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL MYRISTATE, SILICA, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, LACTAMIDE MEA1,2-HEXANEDIOL, ALGINARACHIDYL GLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMERCETEARETH-33, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL LAURATE, PAPAIN, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, X-PRESSIN

Indicatie

Acne, gemengde tot vette huid, glimmende huid.

Details
CNK4258554
FabrikantenPierre Fabre
MerkenDucray