Fluocaril Tandp.bi-fluore 145 Munt 2x75ml+tb

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Heb je een tandpasta nodig om gaatjes te voorkomen en het glazuur te versterken? Probeer Fluocaril Bi-Fluorescerende Tandpasta 145mg Mint, de mondhygiëne expert.

Fluocaril Bi-Fluoride Tandpasta 145mg Mint is speciaal samengesteld om gaatjes te voorkomen, het glazuur te versterken en een frisse adem te geven.

De unieke bifluoride formule combineert twee fluoridezouten voor een langdurige werking om het glazuur te beschermen en te versterken en gaatjes te voorkomen.

Gebruik

Poets grondig na elke maaltijd gedurende 2 minuten, verticaal van het tandvlees tot de punt van de tand.

Samenstelling

Aqua, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, gehydrateerd siliciumdioxide, zinkcitraat, natriumlaurylsulfaat, aroma, cellulosegom, natriumfluoride, natriummonofluorofosfaat, natriumsacharine, CI 77891.

Details
CNK4347597
FabrikantenAxone Pharma, Unilever
MerkenFluocaril