Audibaby Unidosis 10 X 2ml Verv.1727130

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een oorhygiëne product, speciaal ontworpen voor zuigelingen! Audibaby waarborgt een perfecte oorhygiëne voor uw baby dankzij een natuurlijke en doeltreffende oplossing.

Dankzij de individuele doseringen kunt u in alle zachtheid de oplossing in de gehoorgang van zuigelingen aanbrengen. Een 100% natuurlijke oplossing, op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater dat de vorming van oorsmeer en ophoping van stof in de gehoorgang voorkomt.

De praktische en gebruiksvriendelijke Audibaby-doses kunt u overal meenemen. Audibaby maakt het voor de (kinder)arts gemakkelijker om het trommelvlies te onderzoeken.

Gebruik

Van 0 tot 12 maanden: 6 tot 10 druppels in elk oor, eenmaal per week.
Van 12 tot 36 maanden: 1 dosis voor de twee oren, eenmaal per week.

  1. Maak een enkele dosis los van de strip.
  2. Houd de verpakking enkele seconden in de holte van uw hand om de oplossing op te warmen. Dit is aangenamer voor het kind.
  3. Leg de baby op zijn/haar zij. Open de verpakking en plaats deze aan de ingang van het oor. Oefen een lichte druk uit op de pipet om enkele druppels in het oor aan te brengen.
  4. Masseer voor maximale doeltreffendheid de basis van het oor gedurende 10 seconden en veeg daarna de overtollige vloeistof af.
Samenstelling

Een oplossing op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater.

Indicatie

Om de oren van de baby's te reinigen

Contra indicatie

Niet gebruiken bij oorontstekingen of bij een medische of chirurgische voorgeschiedenis van het oor of trommelvliesaandoeningen.

Gegevens
CNK3582970
FabrikantenDiepharmex Laboratoires, Vemedia Consumer Health
MerkenAudibaby
Breedte73 mm
Lengte74 mm
Diepte30 mm