Aderma Sensifluid Promo Micellaire Water 500ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Met een wattenschijfje op gelaat en ogen aanbrengen. Zonder spoelen.

Samenstelling

WATER (AQUA) , PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, POLOXAMER 184, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT)*, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), PROPYLENE, GLYCOL.

Indicatie

Ik heb een fragiele huid. Of ik nu regelmatig make-up gebruik of niet, ik heb een verzorging nodig die mijn huid in alle zachtheid reinigt. Ik spoel mijn gelaat niet graag af met water, ik gebruik liever een verzorging zonder spoelen die ik met een wattenschijfje kan aanbrengen. Ik wil een doeltreffend product dat fris aanvoelt en dat ik snel voor mijn gelaat, ogen en lippen kan gebruiken.

Details
CNK3584844
FabrikantenPierre Fabre
MerkenA-Derma
Verpakkingshoeveelheid500 ml